|
İsteklerim
|
|
12-12-2009, 03:19 AM
|
|||
|
|||
|
-Anketler
-Tanışma -Yarışmalar -Avril Lavigne Haberler -Avril lavigne Röportajları -Ayın üyesi -Müzik Bölümü -Abbey Dawn -Avril Anketleri -Üyeler Hakkında -Photoshop , photofiltre ,Texture ,brush ve Font bölümü Bunların Açılması Gerektiğini Düşünüyorum
AvRiL BriTney ![]()
|
|||
|
12-12-2009, 11:19 PM
|
|||
|
|||
|
RE: İsteklerim
-Anketler - Ayrı bi foruma ihtiyac olduğunu sanmıyorum gerekli forumlar
-Tanışma - Olabilir, diğer arkadaşlarda goruslerini yazsınlar. -Yarışmalar - Duyurular bolumu kullanılabilir. -Avril Lavigne Haberler - Avril Lavigne isimli genel forumdaki Avril Lavigne isimli alan bunun için ayrıldı zaten. -Avril lavigne Röportajları - Bu forum zaten var. -Ayın üyesi - Bunu istenirse duyrular bolumunde yapabiliriz yeni bi forma gerek yok. -Müzik Bölümü - Ne olucak bu bolumde ? -Abbey Dawn -Avril Anketleri - Anket gereksiz geliyor bana forumlar içinde gerekirse zaten anket acabilirsiniz. -Üyeler Hakkında - Bunuda sevmedim ![]() -Photoshop , photofiltre ,Texture ,brush ve Font bölümü - Grafik ile ilgili bir forum olsak tmm diycemde pek mantıklı gelmiyor
|
|||
|
12-12-2009, 11:32 PM
|
|||
|
|||
|
tamam Teşekkürler
AvRiL BriTney ![]()
|
|||
|
12-12-2009, 11:50 PM
|
|||
|
|||
|
Müzik Bölümü - Ne olucak bu bolumde ?
Bu bölümde diğer sanatcılar hakkında olucak heralde |
|||
|
12-13-2009, 05:15 AM
|
|||
|
|||
|
Ayın üyesi
Grafik Bölümü Yarışmalar Tanışma bence güzel olur ama seçeneklerin bazıları için ayrı forum açılması bence saçma olur
|
|||
|
12-13-2009, 08:14 AM
|
|||
|
|||
|
Genel bi müzik formu olabilir alt forumlar hakkındaki goruslerinizde yazarsanız müzik bolumu acabiliriz.
|
|||
|
12-14-2009, 02:07 AM
|
|||
|
|||
|
tanışma ve yarışma bölümleri olmalı bence
![]()
|
|||
|
12-14-2009, 06:48 AM
|
|||
|
|||
(12-14-2009 02:07 AM)*aLavigne Yazılan: tanışma ve yarışma bölümleri olmalı bence Tanışma Bölümü Eklenmiştir.. AvRiL BriTney ![]()
|
|||
|
12-15-2009, 05:13 AM
|
|||
|
|||
|
Ayın uyesi ve yarışmalar için ayrı bi foruma gerek yok bence hepsi duyurular bolumunde yayınlana bilir, cok fazla kalabalık olsun istemiyorum forum acıkcası, tabi diğer arkadaşlarında goruslerini almak lazım.
Grafik bolumunede sadece uyelerin calismalarını yayınlayacagı ayrı bi bolum olabilir multimedia alanında, onun dışında olayı grafik tasarım dersleri gibi alakasız bir foruma gerek yok bence. Sitemiz avril fan sitesi onun dışındakiler gereksiz geliyor bana, mutlaka olması gereken şeyler vardır onlarda kısmen var, tabi bunlar benim fikirlerim herkezin gorusu alınıp ona gore hareket ederiz. Yonetici, gorevli veya değil herkezin gorusu onemli. |
|||
|
01-14-2010, 02:50 AM
|
|||
|
|||
|
ben sitenin banner nın(sanırım böyle bişeydi :/ ) değişmesi gerektiğini düşünüyorum :/ daha dikkat çekici birşeyler olabilir .. tabi karar sizin ..
|
|||
|
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[Resim: 4504.jpg]](http://i0912.hizliresim.com/2009/12/11/4504.jpg)
![[Resim: 5098.png]](http://i0911.hizliresim.com/2009/11/18/5098.png)

![[Resim: acr2.jpg]](http://img691.imageshack.us/img691/4544/acr2.jpg)